Mind

3 vragen die je jezelf zou mogen stellen

Drie vragen die je jezelf zou mogen stellen om tot nieuwe inzichten te komen. Je hart kent de antwoorden. Kun jij jezelf antwoord geven op onderstaande vragen? Soms zijn dingen nu nog niet zichtbaar, maar dat betekent niet dat het niet bewaarheid kan worden. Dus visualiseer, en vraag jezelf écht af: wat doe ík het liefst? Hoe ziet eigenlijk mijn ideale dag er uit? In deze blog geef ik een persoonlijk antwoord op de vragen.  1. Wat heb ik meer nodig in mijn leven?
  2. Hoe ziet mijn ideale dag er uit?
  3. Wat heb ik altijd al graag willen leren?


Wat heb ik meer nodig in mijn leven?
Ik heb op dit moment meer balans nodig tussen mijn eigen onderneming en mijn baan in loondienst. En ik mis mijn early bird wandelingen ENORM! Ik werk veel vroege diensten deze vakantie periode voor mijn baan in loondienst, en dat is lekker voor de uurtjes.. Maar het vergt ook veel energie, en natuurlijk tijd. Er is gelukkig verandering in aantocht. Nino gaat bijna naar de basisschool, dat betekent voor mij geen vroege diensten meer, minder werken en meer tijd voor mijn praktijk. Heel fijn. Ik kijk er echt naar uit.Hoe ziet mijn ideale dag er uit?
Mijn ideale (werk)dag start met een fijne early bird ochtendwandeling, het liefst in de natuur. Of een fijne sportsessie, mag ook;)
Op deze manier kan ik alles relativeren. Hier kom ik echt tot rust.

Mijn ideale werkdag start ik in mijn eigen praktijk, een fijne ruimte herkennend door de strakke maar stoere uitstraling. De kleuren die terugkomen in het interieur zijn wit, roze (velvet) en een touch of gold. Aan de voorzijde zit een mooie grote glazen (zwarte) pui waardoor ik een intens lichtinval heb. Ik vind het zo fijn om vanuit huis te werken.

Ideaal vind ik ook dat ik thuis mijn lunch kan bereiden en eten. ‘S middags help ik mijn cliënten, en daarmee rond ik mijn werkdag af. In de middag na schooltijd van de kinderen, heb ik alle tijd en aandacht voor hun.

Ik zie dus echt voor me dat wanneer de kinderen naar school zijn, ik in mijn eigen praktijk aan het werk kan. Lijkt me echt zo fijn gevoel, een gevoel van vrijheid. Doen wat ik het liefste doe.

Wat heb ik altijd al graag willen leren?
Al mijn leven lang, lijkt het me super om de Spaanse taal zodanig te beheersen dat ik het goed kan spreken en kan verstaan. Ik vind het gewoon een hele mooie taal, en zou dat dus écht nog in mijn leven willen leren.

En nu jij! Leuk om voor jezelf te noteren, bijvoorbeeld een visualisatie van JOUW ideale dag. Hoe TOF is het, dat als je het over een poosje terug leest je beseft dat je het gewoon gecreëerd hebt, dat je het écht gerealiseerd hebt, helemaal zelf. Hoe tof IS dat. Want je weet, ook al kun je iets nu nog niet zien, het betekent niet dat het niet bewaarheid kan worden!