De Hormoon Reset Groepsprogramma


Wil jij in 2024 gaan voor een grenzeloos energie-niveau en meer rust? Dan is dit iets voor jou. 

Mijn 6 weekse nieuwe online groepsprogramma:


Want alles valt en staat immers met je hormonen.
Ze zijn zo bepalend voor hoe jij je voelt en hoe jij in je vel zit.


Zo hebben ze invloed op jouw gezondheid, je menstruatie-cyclus en ook je stresshormonen kunnen jou signalen afgeven dat je meer aandacht mag besteden aan ontspanning.

Zo kun je door een verhoogd cortisol al snel het gevoel hebben dat je altijd bezig bent. Je kunt opgeladen en ontspannen zijn maar je toch nog moe voelen.

In deze 6 weken geef ik jou de kennis mee zodat je weet hoe bepaalde processen in je lichaam werken. Maar ook gaan we gelijk in de actiemodus komen.

Dus we gaan ook DOEN. Aan de hand van opdrachten en challenges daag ik je uit, zodat er echt verandering optreed. Zodat jij er het maximale uit kunt halen. 


We gaan voor die next level gezondheid.Er zijn wekelijks live masterclasses – en er komt ook een replay beschikbaar. Dus geen probleem als je er niet live bij kunt zijn.

Ook krijg je inloggevens voor de online leeromgeving waarin ik je nog meer uitleg geef over verschillende onderwerpen zoals:

-Voeding
-Hormonen
-Mindset
-Slaap & Bioritme
-Stress reductie

En dit kun je volledig op je eigen tempo volgen. Je krijgt een lifetime toegang tot deze online modules.


Voor wie is dit programma geschikt

 

Jij bent je al bewust van je gezondheid maar het kan echt nog velen malen beter. Je voelt dit aan je energie-niveau maar ook merk je dat jouw hormonen niet altijd helemaal in balans zijn.

Hier wil je graag verandering in aanbrengen maar je weet gewoon niet hoe.

Dit programma is voor jou als jij die vrouw wilt zijn die zich energiek voelt gedurende dag. Die moeiteloos uit bed komt en gezonde maaltijden bereidt omdat ze weet hoe ze het kan doen en zichzelf hier de tijd voor gunt.

Voor die vrouw die zich niet druk wil maken en weet hoe ze die innerlijke rust kan ervaren. De vrouw die zich zelfs tijdens de menstruatie on top of the world wil voelen en emotionele stabiliteit voelt gedurende de maand.

Stemmingswisselingen zijn verleden tijd, want jij weet precies welke hormonen hier invloed op hebben en hoe jij deze kunt ondersteunen. Jij hebt straks weer zin om er op uit te gaan, dingen te ondernemen en je gunt jezelf rust in plaats van alleen maar het gevoel te hebben dat je tijd te kort komt.

Kortom: voor die vrouw die klaar is met alle bullshit en ready is om zichzelf het allerbeste te gunnen.

We gaan ons niet focussen op gewicht/gewichtsverlies maar op jouw hormonale balans en de juiste voeding. Gewichtsverlies is echter vaak wel een logisch gevolg wanneer je een stabiele basis hebt en je wat kilo’s wenst af te vallen.Inhoud programma


Kennis
Door middel van masterclasses en de online modules geef ik je mega veel kennis met alles wat jij nodig hebt om die next level gezondheid neer te gaan zetten: voeding, hormonen, stress reductie, ontspanning, mindset, slaap en bioritme, suppletie: alles komt aan bod.

Implementatie
We gaan vooral ook DOEN deze 6 weken. We komen in de actie-modus. Ik geef je concrete opdrachten mee en ik houd je accountable zodat jij jouw droomresultaten kan gaan realiseren.


Verbinding
Je omringt je met andere vrouwen uit de groep die ook willen gaan voor die next level gezondheid. Doordat je iemand anders stappen ziet zetten raak jij ook weer extra gemotiveerd. We’re in this together.

 Te verwachten resultaten

Next level gezondheid
We gaan deze 6 weken een krachtige basis neerzetten op verschillende onderdelen die meer energie en rust gaan opleveren. Jij krijgt de inzichten in hoe jij beter voor je lichaam kunt zorgen wat jou innerlijke rust gaat opleveren maar ook een stabielere stemming. Je krijgt het vertrouwen weer terug in je lichaam.


In april 2024 zal het programma van start gaan.
Wil jij op de hoogte gehouden worden van de exacte datum?
Zet jezelf dan hieronder op de wachtlijst.


Wat is de investering?


Er geldt een unieke pilot prijs. Hieronder vind je alle informatie inclusief mogelijke uplevel.

 


Wat is een EMB test?


Dit is voor jou als jij klaar bent om te gaan voor die next level gezondheid.

Voel jij een JA? Kies dan hier of jij het groepsprogramma wilt mét of zonder uplevel en dan gaan we samen aan de slag om jouw gezondheidsdoelen te realiseren.

Heb je nog vragen of wil je even samen sparren of dit iets voor je is? Stuur me dan gerust een berichtje via instagram.

Of stuur een mailtje naar info@praktijkpuravida.com

Ik heb er ieder geval super veel zin in!