Overgang in Balans


Gemiddeld stoppen vrouwen met menstrueren rond hun 51e. Hiermee wordt eigenlijk de menopauze bedoeld: de laatste menstruatie. De overgang is het hele proces, en kan wel 5 tot 7 jaar voor de menopauze beginnen en dus ook jarenlang klachten veroorzaken. Zit jij in de overgang, denk jij dat alle klachten er bij horen maar belemmert het jou in je dagelijkse leven? Heb jij meer dan eens last van onderstaande klachten?


-Moodswings
-Prikkelbaarheid
-Kort lontje
-Vermoeidheid
-Onrustig gevoel
-Slecht slapen
-Nachtzweten
-Opvliegers
-Zere gewrichten
-Pijnlijke spieren
-Extra kilo’s


Om ervoor te zorgen dat jij weer in balans komt én jij je weer energiek gaat voelen starten we met een EMB test. Zo komen we er achter op welke vlakken er zich verstoringen, belastingen en tekorten voordoen.
Denk hierbij aan tekorten, verstoringen en belastingen van je geslachtshormonen, in hoeverre je een oestrogeen tekort hebt maar ook in:

✓Hormonen
✓Vitamines
✓Mineralen
✓Darmflora
✓Voedingsovergevoeligheden

Wat krijg je?

✓Online vragenlijst
✓1:1 intake met EMB afname
✓Analyse door experts in het laboratorium
✓Vervolgconsult na 4 weken om de uitslag te bespreken
✓Persoonlijk adviesplan van mij n.a.v. je uitslag
✓Je persoonlijke EMB rapport
✓Suppletie advies
✓Slotconsult na 3 maanden
✓De mogelijkheid om maandelijks je supplementen opgestuurd te krijgen*
✓24/7 de mogelijkheid om vragen te stellen via WhatsApp of mail
✓Na een jaar GRATIS een hertest t.w.v. €179,99*

€337,-

*betaling mag in twee termijnen
*tarief is exclusief kosten van supplementen en verzending

*Een gratis hertest na een jaar

Omdat ik jou niet één jaar, maar een levenslange gezondheid gun mag je bij mij na een jaar gratis een hertest komen doen. Zodat we kunnen zien wat de verbeteringen zijn, welke klachten zijn verminderd en welke supplementen mogen blijven. Ter voorkoming dat je supplementen op zijn en jij vergeet een bestelling te doen heb je de mogelijkheid om ze automatisch thuis gestuurd te krijgen. Zo ontzorg ik jou, en hoef jij je niet druk te maken over die bestelling. Uiteraard kan jij ze ook zelf bestellen d.m.v. een telefoontje of gemakkelijk in mijn webshop. Bij een minimale bestelwaarde van €42,90 aan supplementen per maand ontvang jij de gratis test. Gezien de inhoud van sommige supplementen volstaat een drie maandelijkse bestelling ook. Incl. intake, eerste consult en EMB test. Excl. consult voor de nabespreking.