Voor bedrijven


Als werknemer wil je niets liever dan energiek opstaan, zodat je met een fijne dosis energie naar je werk kan gaan. Je wilt je taken goed uit kunnen voeren en liever niet belemmerd worden door lichamelijke en/of mentale ongemakken. Want dat werkt a. niet efficiënt, én b. je kunt jezelf behoorlijk in de weg zitten op deze manier.Als werkgever wil je niets liever dan dat je personeel zich goed voelt. Natuurlijk heeft iedereen zijn of haar eigen rugzakje, maar bij sommige werknemers is de rugzak nou eenmaal wat voller. Ze sjouwen een extra ballast aan stress met zich mee en dat is merkbaar op de werkvloer. Voor beiden partijen is het vervelend en onmogelijk om dit vol te houden op de langere termijn. Misschien is er geen sprake van mentale stress maar speelt er wel fysieke stress in het lichaam en heeft dit invloed op de werkvloer. Denk aan onzekerheid, angsten maar ook darmproblematiek.


Herken jij jezelf of je werknemer in:
– vermoeidheid/futloos
– neerslachtig
– stemmingswisselingen/kortaf
– stress
– verhoogde prikkelbaarheid
– darmklachten


Er mag iets veranderen en precies daar kom ik jullie helpen. Ik kan met de werknemer meekijken door middel van de EMB test wat er speelt in het lichaam. Zijn er bepaalde tekorten in vitamines en mineralen? Is het nodig dat we je darmslijmvliezen extra ondersteunen? Kortom: ik stel een persoonlijk advies op voor de werknemers, met als doel dat ze weer volledig kunnen meedraaien op de werkvloer, als de beste versie van zichzelf.


Eventueel kan ik op locatie ook een workshop komen geven over de rol van onze hormonen, onze gezondheid en stress.

Meer weten? Stuur gerust een mail naar info@praktijkpuravida.com of plan een telefonische afspraak in via de afspraak button rechtsonder in beeld.