Vrouw in Balans


Welkom op deze pagina en wat mooi dat je hier bent. Want je bent vast niet zomaar op deze pagina gekomen. Wellicht kamp je momenteel met klachten en heb je het al even aan gekeken maar is het voor iedereen beter als je stappen onderneemt.

Weet dat je nu sowieso al een stap dichterbij een klachtenvrij leven bent. Een klachtenvrij leven waarin het zelfs mogelijk is om je gedurende de maand stabiel te voelen. Zodat je díe vrouw, moeder, of vriendin kan zijn die je zo graag wenst te zijn, maar bovenal verdient te zijn. Díe vrouw, die weer de grip terug krijgt op haar leven, doordat haar hormonale veerkracht is vergroot. Die vrouw, die weer energie heeft om te ondernemen en te genieten van alles om haar heen. Je verdient het zo enorm om je goed te voelen. Iedere dag, iedere cyclus dat jij je niet jezelf voelt is er één te veel. Want het kan anders.
Of sterker nog; het hoort anders.

Misschien heb je zelf al veel geprobeerd om iets aan je klachten te doen. Of heb je zelfs al meerdere bezoeken gebracht aan de huisarts en/of ziekenhuis maar kom je niet verder in het reguliere circuit. Óf misschien vind je het gewoon fijn als er eens op een andere manier naar je klachten gekeken wordt.

Komen één of meerdere onderstaande klachten jou bekend voor?

– Vermoeidheid
– Stemmingswisselingen
– Slaapproblemen (in- doorslaap)
– Darmklachten
– Verlaagd libido
– Huidklachten
– Hormonale disbalans
– PMS/PMDD klachten
– Je prikkelbaar voelen
– Een kort lontje
“Kom weer in balans
én voel je energiek”
Ja ik wil me aanmeldenOm ervoor te zorgen dat jij weer in balans komt én je weer energiek gaat voelen starten we met een bloedonderzoek (EMB test) Zo komen we er achter op welke vlakken er zich verstoringen, belastingen en tekorten voordoen.
Denk hierbij aan tekorten, verstoringen en belastingen van o.a.:


✓Hormonen
✓Vitamines
✓Mineralen
✓Darm- leverbelasting
✓VoedingsovergevoelighedenOm er voor te zorgen dat jij de juiste balans gaat vinden én deze ook kan behouden ontvang je bij dit traject niet alleen vier maanden coaching, maar ook een 10-weeks online programma. Ik vind persoonlijke aandacht heel belangrijk, ik sta klaar voor al je vragen. Gewoon lekker persoonlijk, via whats app. Via mail mag natuurlijk ook. We hebben niet alleen drie fysieke contact momenten in mijn praktijk, ook heb je de mogelijkheid om drie online coach calls in te plannen. Dit is overigens niet verplicht, maar de mogelijkheid is er. In het online programma, wat je volledig op je eigen tempo kunt volgen, wordt je per week gecoacht op het vinden van een balans in onderstaande thema’s.Wat krijg je?

✓Online vragenlijst
✓1:1 intake met EMB afname in mijn nieuwe praktijk
✓Analyse door experts in het laboratorium
✓Vervolgconsult na 4 weken om de uitslag te bespreken
✓Persoonlijk adviesplan van mij n.a.v. je uitslag
✓Je persoonlijke EMB rapport
✓Suppletie advies
✓10 weeks coachingstraject ‘Vrouw in Balans’ middels een mooie online leeromgeving
✓Werkboek (pdf) aansluitend bij de online training
✓Dé tip gids met hormoonproof producten en mijn favorieten
✓Slotconsult na 4 maanden
✓De mogelijkheid tot drie online coach calls
✓24/7 de mogelijkheid om vragen te stellen via WhatsApp of mail
✓Een super leuk welkomstcadeau t.w.v. €59,95 wat jou gaat ondersteunen in het traject


€877,- €555,-


-betaling mag in twee termijnen van €277,50 geen extra kosten


Ja ik wil me aanmelden


Ik kan ook op locatie komen


Ook op locatie mogelijk. Ik bereken daar €0.95 per kilometer voor. Geef het even aan in de opmerkingen mocht je dit willen.Ja ik wil me aanmelden