EMB Test

Ervaar jij klachten zoals:

-Vermoeidheid
-Moeizaam afvallen
-Trage schildklier
-Hormonale disbalans
-Laag libido
-Opgezette buik
-Darmklachten


Misschien heb je zelfs al wel meerdere bezoeken gebracht aan de huisarts en/of ziekenhuis maar kom je niet verder in het reguliere circuit óf vind je het fijn als er eens op een andere manier naar je klachten gekeken wordt.  

Een uitgebreide
APK voor je lijf”


Om ervoor te zorgen dat jij weer in balans komt én jij je weer energiek gaat voelen nemen we een EMB test af. Zo komen we er achter op welke vlakken er zich verstoringen, belastingen en tekorten voordoen.
Denk hierbij aan tekorten, verstoringen en belastingen van:

✓Hormonen
✓Vitamines
✓Mineralen
✓Darmflora
✓Voedingsovergevoeligheden


Kijk hier om alles over de EMB test te lezen! De kosten zijn gebaseerd op inkoop, afname van de test, verzending, analyse door experts in het laboratorium en uiteraard de analyse en een uitgebreid adviesplan van mij. Ik bied verschillende trajecten aan met persoonlijke begeleiding als jij gezond zwanger wilt worden, in de overgang zit of als vrouw weer in balans wilt komen.


Wat krijg je?

✓Online vragenlijst
✓1:1 intakegesprek met EMB afname (60 min)
✓Analyse door experts in het laboratorium
✓Vervolgconsult na 4 weken om de uitslag te bespreken (30 min)
✓Persoonlijk adviesplan van mij n.a.v. je intake en uitslag
✓De mogelijkheid om maandelijks je supplementen opgestuurd te krijgen*
✓Na 3 maanden update + feedback via mail (slot consult 10 min)
✓Na een jaar GRATIS een hertest t.w.v. €179,99*


€247

*tarief is exclusief kosten van supplementen en verzending


*Een gratis hertest na een jaar

Omdat ik jou niet één jaar, maar een levenslange gezondheid gun mag je bij mij na een jaar gratis een hertest komen doen. Zodat we kunnen zien wat de verbeteringen zijn, welke klachten zijn verminderd en welke supplementen mogen blijven. Ter voorkoming dat je supplementen op zijn en jij vergeet een bestelling te doen heb je de mogelijkheid om ze automatisch thuis gestuurd te krijgen. Zo ontzorg ik jou, en hoef jij je niet druk te maken over die bestelling. Uiteraard kan jij ze ook zelf bestellen d.m.v. een telefoontje of gemakkelijk in mijn webshop. Bij een minimale bestelwaarde van €42,90 aan supplementen per maand ontvang jij de gratis test. Gezien de inhoud van sommige supplementen volstaat een drie maandelijkse bestelling ook. Incl. intake, eerste consult en EMB test. Excl. consult voor de nabespreking.

Voor een compleet overzicht van de kosten verwijs ik je graag naar de pagina tarieven.