Even voorstellen

 

Hi en welkom hier. Ik ben Jacqueline van der Horst. Orthomoleculair Hormooncoach in Harderwijk. Ik ben getrouwd met Roy, we hebben samen twee kindjes en wonen met zijn viertjes in Harderwijk. Tijdens mijn eerste zwangerschap ben ik gestart met de studie gewichtsconsulent. Tijdens mijn tweede zwangerschap heb ik mijn diploma gehaald. Ik visualiseerde vaak over de toekomst en droomde ervan om een orthomoleculaire opleiding te volgen. Ik zag mezelf al helemaal zitten in mijn eigen praktijk. Ik vind het super om anderen te helpen op weg naar een gelukkige jij.

Ik ben er van overtuigd dat alles met elkaar in verbinding staat. Zowel interne factoren in ons lichaam, als externe factoren van buitenaf. Dan heb ik het over de processen in ons lichaam zoals de spijsvertering maar ook onze slaap, stress, ontspanning en voeding hebben allemaal invloed op hoe we ons voelen. Ik heb een passie om verbanden te leggen tussen klachten en waar het vandaan kan komen. Als Roy ergens last van had begon ik vaak al allerlei oorzaken en verbanden te leggen en grapte hij dat ik wel dokter had kunnen worden. Ik zie het echt als mijn passie om te onderzoeken waar het mis gaat in ons systeem en wil graag een rol spelen om te achterliggende oorzaak op te sporten.

Daarnaast kijk ik niet alleen naar je hulpvraag, maar ook naar slaap, bioritme, mindset, stress en zelfacceptatie/zelfliefde. Iedereen is welkom in mijn praktijk. Alles wat je vertelt is veilig en je hoeft je nergens ongemakkelijk over te voelen. Ik weet zelf hoe vervelend het is als je niet lekker in je vel zit, als je je niet happy voelt of als je je onzeker voelt. Is bij mij echt niet nodig en ik zal er alles aan doen om je op je gemak te stellen.

Ik zou het super vinden als ik je mag helpen bij jouw hulpvraag zodat JIJ weer lekker in je vel komt te zitten, zodat jij een sterke mindset ontwikkelt waarmee jij je leven optimaal kunt gaan leven. Waarbij je leert wat het beste is voor jou lichaam en waarbij je leert relativeren en alleen dat, wat telt voor jou, meeneemt en de rest kan laten gaan wat er niet toe doet.

Daarnaast heb ik zelf tot twee keer toe mogen ervaren hoe het is om te herstellen na een bevalling, en weer te zorgen voor jezelf en je lichaam. Je hebt er andere prioriteiten bij, en tegelijkertijd is het zo belangrijk om goed voor jezelf te zorgen om ook voor anderen te kunnen zorgen. Het is niet altijd makkelijk om alles in evenwicht te houden en soms is het zoeken naar de balans, maar ik ben er van overtuigd: waar een wil is, is een weg. En ik help je daar graag bij!