Orthomoleculaire Therapie

 

Orthomoleculair is afgeleid van het griekse woord ‘Orthos’ wat staat voor: ‘juist’ of ‘gezond’. ‘Moleculair‘ staat voor: ‘de moleculen betreffende’.

De orthomoleculaire geneeskunde is gebaseerd op het herstellen en stimuleren van de eigen geneeskracht van ons lichaam. Dit doen we door ons lichaam een optimale beschikbaarheid te bieden van de juiste stoffen. Dit is nodig voor alle herstelprocessen in ons lichaam maar ook om goed te kunnen en te blijven functioneren op de langere termijn.

Ik vind persoonlijke aandacht heel belangrijk. Je mag je op je gemak voelen bij mij. Ik vind het fijn dat zowel ik, maar ook zeker jij helder voor je hebt wat je mag verwachten. Als wij al contact hebben gehad per e-mail of telefoon en we gaan samen een traject starten vindt er altijd eerst een intake gesprek plaats. Via de e-mail heb ik jou al een intake-lijst verzonden zodat ik zo veel mogelijk informatie krijg waar ik mee aan de slag kan.

In de informatie die ik terug krijg, samen met de overige informatie van ons eerste gesprek stel ik een behandelplan samen. Bij het Empower Her traject krijg je er intensieve begeleiding bij van mij waarin ik 24/7 voor je klaar sta om je te helpen met al je vragen en om je te motiveren.