Retourneren

Je hebt het recht om je bestelling, zonder opgave van redenen, te herroepen binnen een termijn van 14 dagen.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je de complete bestelling fysiek in bezit krijgt.

Vervolgens kan je de bestelling aan ons retourneren.

Wanneer je een gedeelte of de volledige bestelling wilt retourneren / het herroepingsrecht uit wilt oefenen , dien je ons hiervan op de hoogte te stellen. Dit kan schriftelijk (brief met reden van retourneren bij je pakket), via de mail of telefonisch. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Je dient de goederen zonder uitstel, maar in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor rekening van de koper.

Ons retouradres is:

Jacqueline van der Horst
Roemer Visscherstraat 30
3842JM
Harderwijk


Let op: het carddeck wordt geleverd in een seal, wanneer deze er af is gehaald kan het carddeck helaas niet geretourneerd worden.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.