Body

Interview voor Linda Magazine

Wauw, een interview voor de Linda. Hoe gaaf is dat. Het gebeurde allemaal vorige maand. Ik heb de Linda redactie mijn verhaal gemaild, over body positiviteit. En kreeg vervolgens een reactie dat ze me graag wilde interviewen.

Ik heb vorige maand mijn verhaal gedaan voor Linda Online, over body positivity. Ik vertelde dat ik vroeger veel bezig was met afvallen en veel sporten, zodanig dat het toentertijd een obsessie is geworden. De reden dat ik dit heb gedeeld is omdat er zoveel vrouwen onzeker zijn over zichzelf. Wat je uiteindelijk weerhoud om bepaalde keuzes te maken. Je kiest niet écht voor jezelf. Vanuit angst of schaamte. Nu zie ik in, dat dit zó ontzettend zonde was van mijn energie. Mijn onzekerheid heb ik gelukkig in kunnen ruilen voor me zelfverzekerd voelen. Als ik al één iemand kan helpen of inspireren met mijn verhaal dan is mijn missie echt geslaagd.

Ik ben de Linda. echt dankbaar dat ik mijn verhaal heb mogen delen! Ik hoop echt dat ik andere vrouwen kan overtuigen om zichzelf op waarde te schatten, onvoorwaardelijk van zichzelf te houden, en te beseffen dat ze Uniek zijn! Want pas als je van jezelf houd, kun je je liefde aan een ander geven♡


Hieronder vind je de link naar het hele interview voor Linda Online Magazine.

_______________________________________________________

https://www.linda.nl/nieuws/interview/jacqueline-van-der-horst-uiterlijk-onzeker/